ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Flora, Mijn tuinblog

Verlangen

Verlangen

Natuurgekwetter – Week 8 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

VerlangenGraag en met heel veel plezier doe ik mijn verhaal over mijn tuin. Afgelopen week bij Groei en Bloei in Heerhugowaard. Allemaal tuin/natuurliefhebbers in de zaal. Mooie lichtbeelden, enthousiasme en inspiratie. Heerlijk.

Ik droom van een stuk natuur waarin de natuur het belangrijkst is en ik de baas ben. Niemand die daar asfalt aanlegt of huizen bouwt. Zoals in mijn jeugd en daarna telkenmale gebeurt.

Hoe machtig mooi is het niet als een droom werkelijkheid wordt… Ik laat zien wat er dan in je tuin kan gaan gebeuren. IJsvogels, ransuilen en boomkruipertjes die komen broeden. Wilde orchideeën die daar bloeien… Ik hoop dat ik inspireer.

Verwondering over de schoonheid van de natuur tot leven wek. Ik hoop vooral dat ik laat zien dat als er een groot verlangen is er dingen gaan gebeuren die je niet voor mogelijk houdt. Volg dat verlangen!