ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Flora, Mijn tuinblog

Herfstkleuren…

herfstkleuren - heerhugowaard - zintuigen - tuin

Natuurgekwetter – Week 45 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

herfstkleuren - heerhugowaard - zintuigen - tuinVeel mensen die ik tegenkom vertellen mij hoe mooi de kleuren van de herfst zijn. Ze hebben gelijk. Dus dat vertel ik ze en ze geven mij daarin dan weer gelijk. Dat moedigt mij dan weer aan nog beter te kijken.

Het gekke is dat ik dan meer zie terwijl ik eigenlijk hetzelfde als anders zie. Eigenlijk zie ik dus niet meer maar merk ik het nu pas echt op. Het valt mij op. Het is dus simpelweg mogelijk om meer te genieten dan dat ik deed. Wat een kans! Alleen door in mijn hoofd bewust te zijn van iets dat er is waar ik anders aan voorbij kijkt.

Ingewikkeld verhaal? Eigenlijk niet! Het is hetzelfde als dat zwangeren allemaal anderen zien die ook zwanger zijn. Ik zie gelukkig geen zwangere dames, ik zie overal de meest prachtige herfstkleuren! En u?