ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Vreemde zaken

Video-verslag via app

In Natuurgekwetter vertelt Cees Verkerke over belevenissen in zijn prachtige tuin. Kleine verhalen van maximaal 140 woorden.

Ik schreef er eerder over, gezien de corona houd ik maximaal afstand tot anderen. Ik mis het (lijfelijke) contact met dochters en kleinkinderen erg.

We maken nu veel gebruik van de app. Het geeft mij het gevoel dichtbij te zijn. Mijn dochter Lente is haar tuin aan het inrichten. Een megaklus. Mevrouw-Els stekt daarvoor bakken vol met nieuwe planten.

Ik krijg via de app een rondgang door haar tuin en kijk mijn ogen uit. Niet veel later, ze leest mijn enthousiasme waarschijnlijk, volgt een videoverslag van mijn dochter Iris haar tuin. Ook deze compleet met alle namen!

Mijn oudste dochter Lieske blijft niet achter. Het is meer een verslag van haar huisverbouwing maar ik zie ook de enorme mooie blauwe regen. Jaloersmakend vol met bloemen.

Ik ben op afstand trots. Kinderen van hun vader! O ja en hun moeder….

%d bloggers liken dit: