ZinTUIgeN - voor liefhebbers van groei en bloei!

ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Mijn tuinblog

Pacman

Natuurgekwetter – Week 36 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

Graag wil ik mijn bloemenweiland gemaaid hebben voor dat de grond weer nat en drassig wordt. Dat lukt glorieus. Eind augustus komt de maaimachine het weiland oprijden. Top entertainment.

Een machine die lijkt op het computerspelletje Pacman. Alles wat hij voor zich ziet vreet hij op. Gnap, gnap. Hij laat een baan maaisel achter zich. Dat komt later.

Het allermooist vind ik de voertuigbeheersing van Jack. Jack heeft een kastje in zijn hand met een joystick. Dan beweegt hij met de machine recht op het kastanje houten hek af en precies op tijd buigt hij af. Jack stuurt met de grootste nonchalance. Ik zou, ondanks dat ik alle rijbewijzen heb, een slagveld achterlaten.

Het allermooiste van dit apparaat is dat hij gewoon langs de bijenkasten kan. Tenminste…. Jack komt toch te dichtbij en loopt een steek op. Gevalletje jeugdig overmoed?

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: