ZinTUIgeN - voor liefhebbers van groei en bloei!

ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Mijn tuinblog

Magische belevenis langste dag

Natuurgekwetter – Week 24 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

Komende donderdag is zo’n moment dat ik liever ontken. De langste dag…. Het is bijna niet te geloven dat nu al dagen korter gaan worden. Het voorjaar gaat op slot. De zomer begint.

Dit kruispunt wordt deze avond in de tuin op een bijzondere wijze gevierd. U stapt in een sprookjesboek en ontmoet op deze avond feeën, sprookjes- en andere bijzondere figuren. Ze worden gedragen door de schoonheid van de tuin en het bijzondere moment. Het licht zal worden opgerekt tot het uiterste.

Als u aankomt ziet u in het weiland naast de tuin levensgrote vogelfiguren. Hoe dichtbij  kunt u komen? Ontmoet nabij de spiegelende borders bijzondere vlinderfiguren. In de ommuurde kweektuin kunt u uw vragen stellen aan het kruidenvrouwtje en bij de fruitbomen ontmoet u een eenzame monnik.

Wees erbij, vier deze langste dag in de tuin. Een magische belevenis!

Reageren is niet mogelijk

%d bloggers liken dit: