Natuurgekwetter – Week 22 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

Sommige dagen zijn gemaakt om op te trouwen. Dit is zo’n dag.

Om 9 uur rijdt de prachtige oldtimer het pad op. De cabrio is open zoals een bloemknop zich opent en haar bruidsschat laat zien. Niet alleen de zon straalt. In de auto zie ik ook twee mensen stralen. Onmiskenbaar het bruidspaar.

De tuin heeft haar best voor deze dag gedaan. Ik ook. Op afstand volg ik het bruidspaar met in hun kielzog de familie. Fotograaf schikt en duwt de groep in model. Op afstand schiet ik los uit de heup wat foto’s.

Het bruidspaar loopt op de vleugelnoot af midden in het bloemenweiland. Even is er geen aandacht voor het paar en grijpt de zon zijn kans. Het gefilterde licht weeft de gele boterbloemkleuren door de sleep.

Het is duidelijk, dit gaat een dag worden om nooit meer te vergeten!