Natuurgekwetter – Week 19 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

Deze week word ik zestig. We wonen nu zestien jaar op deze bijzondere plek. De vorige eigenaar van de tuin ging met pensioen en in plaats van achter de geraniums te kruipen verhuist hij naar een nog grotere tuin.

Op zijn leeftijd begint hij gewoon opnieuw. Een inspirerend voorbeeld voor mij. Pas als je stopt met dat te doen waar je jouw hart aan hebt verbonden dan word je snel oud. Als je niet uitkijkt wordt achter de geraniums dan al heel snel onder de geraniums?

Cadeau ’s? Zeker niet nodig. Ik ben zo’n bofkont en dankbaar dat ik hier mag wonen. Ik ben het gelukkigst buiten. Els zegt wel eens, ‘je komt binnen om naar buiten te gaan’. Mijn leven hier is één mooi cadeau!

Zestig jaar, de kans is groot dat ik straks geen rollator heb maar de kruiwagen daarvoor gebruik!