ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Mijn tuinblog

Schoonzoons

Schoonzoons

Natuurgekwetter – Week 46 ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

SchoonzoonsMe-vrouw Els en ik hebben drie dochters. Dat levert in andere landen zomaar wat kamelen en ezels op. Nu alleen schoonzoons…  In de hoop dat ze toch wat opleveren mogen ze allemaal langskomen.

Ik neem ze in me op en schat ze in. Zit er een tuinhulp bij? Ze verschillen. Rood, zwart haar en kaal en uiteenlopende talenten. Toch is er één van de drie die, af en toe, roept uit te zien naar een fysieke tuinuitdaging. Aha, die begrijpt het.

Samen doen wel heel wat klussen en ik ben dankbaar. Goed rendement; 1 op 3? Ik kan fysieke hulp goed gebruiken, dat zeker. Met 11.000m2 tuin moeten de spierballen regelmatig rollen.

Toch lever ik de kamelen en tuinhulp graag in voor dat wat ik zie. Alle drie houden intens van onze dochters. En dan is de rest gewoon mooi meegenomen!