ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Flora, Mijn tuinblog, Vreemde zaken

Fotomodellen in de tuin!

Dezintuigentuin - modellen in de tuin

Natuurgekwetter – Week 25 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet ’ .

Dezintuigentuin - modellen in de tuinAls ik in mijn tuin rondloop voel ik me gelukkig. Ik voel harmonie en zie schoonheid. Dood betekent hier een nieuw begin. Niets wordt in de natuur verspilt zoals bij mensen. Alles heeft een plek en kent deze ook. Veel bezoekers die hier rondlopen voelen zich vreedzaam omarmd. Het leidt tot mooie verzoeken. Een stel geliefden zijn in onze tuin getrouwd. Een aantal trouwstellen hebben hier een prachtige trouwreportage laten vastleggen. Maar dit verzoek is nieuw…

Een fotografe, Karen van Duijvenbode, wil een fotoshoot met als thema ‘modellen en bloemenprints’ doen. Schoonheid daagt schoonheid uit. Ze zijn welkom en het is mooi om te zien hoe de tuin het mooist decor kan zijn. Modellen en tuin vechten om de meeste aandacht. Maar voor mij is er toch maar één winnaar, de echte wuivende bloemen in het wilde bloemenweiland!

%d bloggers liken dit: