ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Mijn tuinblog

(Kringloop)kerstcadeau!

Zintuigen-Natuurgekwetter-week50

Natuurgekwetter – Week 51 – De winter staat voor de deur. Donkere dagen. Kranten brullen al maanden lang over een heftige economische winter voor de deur. Zwarte wolken boven ons. Maar gelukkig is daar ook kerst.

Zintuigen-Natuurgekwetter-week50Een moment om bij elkaar te kruipen. Geliefden om je heen . Donker buiten maar lichtjes binnen. Geen of weinig geld? Toch een kerstcadeau onder de boom? Ik heb een idee! De natuur doet zo mooi aan kringloop. Alles wordt weer hergebruikt. De vogels zijn in de rui. Veren vallen en ik raap ze op. In tuin of de Waarderhout. Verder hoeft niet! Wow. Pak een afgevallen of gezaagde tak uit het bos. Boor er grote en kleine gaatjes in en pak in mooi kerstcadeaupapier. Maar het mooiste komt nog. Met kerst samen het bos in zoeken naar veren.  Geniet van de kringloop van het leven! Fijne kerst!