ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Mijn tuinblog

Als een donderslag!

esdoorn nr. 1

Natuurgekwetter – Week 50 – Ik fiets ’s morgens vroeg door het Rosariumpark. Er hangt nevel en waait een natte koude wind. Toch lukt het de zon zich met wat stralen aan de wolken te ontsnappen.

esdoorn nr. 1Ik ben er totaal niet op bedacht maar daar staat ze ineens. Als een mooiste prinses met lange haren langs haar schouder afhangend. Tussen alle blonde en zwarte meisjes valt alleen zij op! Haar kleuren zijn vlammend oranje. Zo mooi dat je het niet eens kunt verzinnen! De esdoorn in herfsttooi, zo prachtig, zo mooi! Ik moet even afstappen, met haar kennismaken. Het is waar mensen van spreken, ‘liefde op het eerste gezicht’. Het bestaat! Ik stap weer op mijn fiets richting mijn werk. Die hele dag kan ik aan niets anders denken dan aan haar schoonheid en het dat ik haar straks weer ga zien! Op de terugweg!