ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Seizoenen

Te Koop?!

In Natuurgekwetter vertelt Cees Verkerke over belevenissen in zijn prachtige tuin. Kleine verhalen van maximaal 140 woorden.

Elke dag spelen de grote vragen opdringend door mijn hoofd. Moeten we verhuizen, wordt de tuin niet veel teveel, hoe moet het nu verder?

Er is verwarring en vertwijfeling. Elke dag ben ik in de tuin bezig. Zeker nu. De kracht van de lente is indrukwekkend. Planten barsten uit de grond. Maar er is vooral zoveel. Waar ik vroeger gewoon alle tuinwerkzaamheden deed, en met het grootste plezier, zie ik er nu vaak tegenop.

Ik mis de energie en kracht die er altijd als vanzelfsprekend was en weet dat het niet beter zal worden ook. Daarmee geef ik het antwoord al. Het is geen keuze. Dit unieke plekje verkopen is onvermijdbaar en ik kan alleen maar hopen dat iemand hier net zo gelukkig gaat worden als wij hier altijd zijn geweest!