ZinTUIgeN is de mooiste tuin van Noord Holland. Eén hectare vol prachtige natuur.

Seizoenen

Ik zie een engel!

Engel

Natuurgekwetter – Week 52 – ‘Cees Verkerke ziet alle aandacht uitgaan naar het beeldschermpje en getwitter. In zijn stukjes ‘natuurgekwetter’ zal hij in maximaal 140 woorden de aandacht proberen om te buigen naar de schoonheid die natuur heet.’

Het schemert al als ik nog even kijk bij de schapen in het veld. Om zeker te weten dat ze er allemaal zijn tel ik ze. Ze staren even schaapachtig naar mij als ik naar hen.

Vanuit de tuin zie in de serre me-vrouw Els bij onze kerstboom in de serre staan. De weerspiegeling van de stal in de ramen brengt binnen naar buiten en buiten naar binnen. Me-vrouw Els lijkt los te komen van beide werelden. Lichtjes werpen licht als de sterren boven het veld in Bethlehem.

Raak ik bevangen door de energie van de kerstsfeer die overal hangt? Geen twijfel meer mogelijk. Wat ik zie lijkt op een engel. Nog nauwkeuriger, me-vrouw Els is die engel!

Ik schud mijn hoofd. Hmmm. Straks toch ook maar even in de stal kijken of daar misschien toch niet iets heel bijzonders gebeurt…!